NEVŞEHİR / MERKEZ - Uçhisar Haydar Çankaya İlkokulu

Nis

Anasınıfı sabahçı grup öğretmenimiz Emine EROL Meraklı Mucitler adlı Polonya ortaklı e Twinning projesi kapsamında;öğrencileri ile birlikte bilim insanlarını tanıyıp çeşitli deneyler yapmışlardır.

Nis

Okulumuzda 05.03.2022 tarihinde deprem anı ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Okulumuzda 05.03.2022 tarihinde deprem anı ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Bugün, fikirlerinin ebediyete kavuştuğu  gün.

Bugün, öğrettikleririnin ilelebet yaşamaya başladığı gün.

Bugün, yaktığın  ışığın aydınlık yarınlara miras kaldığı gün.

Bugün, öldüğün  değil, ölümsüzleştiğin gün! diyerek Ata'mızı, vefatının 83. yılında  sevgi, saygı  ve özlemle  andık.

Ekm

Eyl

Başarılarından dolayı öğrencilerimiz tebrik ederiz.

Eyl

Dünyayı etkileyen ve halen devam etmekte olan pandemi döneminde gerekli tedbirler alınarak, öğrencilerimiz okula "Yeniden Merhaba" dediler. 2021-2022 eğitim - öğretim döneminde yeniden yüzyüze eğitime başlayan 1/B sınıfı öğrencilerine ve tüm egitim camiamıza sağlıklı ve basarıli bir yil diliyoruz.

Ekm

Değerli velilerimiz... Bugün okulum temiz belgemizi aldık. Yaklaşık 2 ay süren çalışmamız sonucu okulumuza gelen denetçiler, okulumuzun bu belgeyi almaya hak kazandığını bildirdiler. Bu belgenin bizim için önemi okulumuzun temizlik açısından olduğu kadar aldığımız önlemler yaptığımız planlamalar ve hangi durumda ne yapılması gerektiğinin tüm çalışmalarımızın onaylandığı anlamına gelmesidir. Bu yüzden bizler üzerimize düşeni yapıyor yapacağız. Sizlerin de bizimle birlikte olarak gerekli önlemleri evlerinizde almanız, öğrencilerimiz ile konuyu daha açık ve net olarak konuşmanız bizim işimizi kolaylaştıracaktır. Yarın 1 haftasını geride bırakacağımız yüz yüze eğitimin herhangi bir sekteye uğramaması için sizlerden ricamız bizlere yardımcı olmanız ve öğrencilerimize gerekli uyarıları her gün okula göndermeden yapmanızdır. Bu süreçte hep birlikte gereken önemi göstererek geleceğimiz olan çocuklarımızı ve bizleri sizleri korumaktır. Sorumluluğumuz daha da arttı farkındayız. Hep birlikte olmak zorundayız.