NEVŞEHİR / MERKEZ - Uçhisar Haydar Çankaya İlkokulu

OKULUM TEMİZ BELGEMİZİ ALDIK

Değerli velilerimiz... Bugün okulum temiz belgemizi aldık. Yaklaşık 2 ay süren çalışmamız sonucu okulumuza gelen denetçiler, okulumuzun bu belgeyi almaya hak kazandığını bildirdiler. Bu belgenin bizim için önemi okulumuzun temizlik açısından olduğu kadar aldığımız önlemler yaptığımız planlamalar ve hangi durumda ne yapılması gerektiğinin tüm çalışmalarımızın onaylandığı anlamına gelmesidir. Bu yüzden bizler üzerimize düşeni yapıyor yapacağız. Sizlerin de bizimle birlikte olarak gerekli önlemleri evlerinizde almanız, öğrencilerimiz ile konuyu daha açık ve net olarak konuşmanız bizim işimizi kolaylaştıracaktır. Yarın 1 haftasını geride bırakacağımız yüz yüze eğitimin herhangi bir sekteye uğramaması için sizlerden ricamız bizlere yardımcı olmanız ve öğrencilerimize gerekli uyarıları her gün okula göndermeden yapmanızdır. Bu süreçte hep birlikte gereken önemi göstererek geleceğimiz olan çocuklarımızı ve bizleri sizleri korumaktır. Sorumluluğumuz daha da arttı farkındayız. Hep birlikte olmak zorundayız.

16-10-202016-10-202016-10-2020

Yayın: 16.10.2020 - Güncelleme: 20.01.2022 14:10 - Görüntülenme: 3353